Misija

Unazad 10 godina otkako nudimo geodetske usluge oduvijek nam je na prvom mjestu naš klijent, čijem zahtjevu uvijek pristupamo na način kako bi ga uspješno riješili, ali istodobno i klijentu približili ono što radimo. Uvijek prateći napredak tehnologije sigurni smo kako svakim danom i svakim projektom bivamo bliži i pristupačniji našim klijentima, što nam je i cilj.

Vizija

Naša vizija geodezije je uvijek zabilježiti stvarnost na najbolji mogući način, bilo kada se radi o međama, objektima ili njihovim pomacima, te infrastrukturi ili kada se radi o modelima koji u sebi sadrže milione točaka i prikupljenih podataka čime širom otvaraju vrata četvrte dimenzije.

Tim

Naš tim čini 6 geodetskih stručnjaka, od čega 1 ovlašteni inženjer geodezije, 2 pripravnika ovlaštenog inženjera geodezije, 1 inženjer geodezije, 1 stručni suradnik i 1 geodetski tehničar.

Djelujemo kao kompaktan i učinkoviti tim, posvećujući svakom projektu vrijeme koje je potrebno kako bi bio izvršen u što kraćem vremenu, ali prije svega zadovoljavajući vaše zahtjeve.