Uvjeti korištenja

    GEO-OMEGA d.o.o. pridržava pravo promjene, ograničenja ili prestanka pružanja mrežne usluge. Korisnik se obvezuje koristiti sadržaj isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na mrežnoj usluzi ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti na način koji nije u skaldu s ovim Uvjetima.
    GEO-OMEGA d.o.o. zadržava pravo izmjene Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovorna ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.
    GEO-OMEGA d.o.o. se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika mrežne usluge, te će podatke koristiti i obrađivati isključivo u svrhu i namjenu određenu ovim Uvjetima.


Kolačići

    Internetska stranica www.geo-omega.hr koristi tzv. kolačiće (eng. ‘cookies’) kako bi se korisniku mogla besplatno pružiti usluga s potpunim funkcionalnostima i što kvalitetnijim sadržajem. Kolačići predstavljaju skup podataka koje generira poslužitelj internetskih stranica i koje internetski preglednik sprema na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke.
    Korištenjem internetske stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti Vam neće biti dostupne.


Zasluge